G21 Nefrit Vákuumozó fóliahegesztő 600940
Vákuumcsomagoló tartállyal a tekercseknek, erős szivattyúval tökéletes légmentesítéshez. Marinálás funkció, forrasztás dupla huzallal, legfeljebb 28 cm széles fóliákhoz.
A termék leírása
Vákuumcsomagoló tartállyal a tekercseknek, erős szivattyúval tökéletes légmentesítéshez. Marinálás funkció, forrasztás dupla huzallal, legfeljebb 28 cm széles fóliákhoz.
A G21 Nefrit vákuumos fóliahegesztő gép előnyei
Vákuumcsomagoló tartállyal a tekercseknek és vágóval ellátott G21 Nefrit már az első használat után elnyeri tetszését. Kicsi, ugyanakkor nagyon erős és megbízható. A dupla szivattyú biztosítja a tökéletes légelszívást, és a speciális forrasztás dupla huzalokkal megbízhatóan lezárja a csomagolást. Használhatja az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítása, lefagyasztása vagy sous-vide főzés céljából. A vákuumban lévő összetevőket így megvédi a levegő hatásaitól. Az eredmény egy ízében tökéletes, gazdag aromájú, színű a természetes savakkal teli étel.
Az elkészített steak porszívózása G21 Onyx vákuumhegesztővel. Grillezésre kész G21 vákuumzsákban pácolt hús.
Könnyű kezelhetőség, univerzális használat
A A G21 Nefrit vákuumozó nemcsak az élelmiszer csomagolásának lezárását teszi lehetővé, hanem a levegő kiszívását a Pulse Vacuum funkcióval, vagy az olvadási idő beállítását a fólia típusától függően.
Egy másik fontos funkció - vákuumozás pácoló edényben
A A G21 Nefrit vákuumozó nemcsak vákuumzsákokból vagy fóliákból tudja kiszívni a levegőt, hanem a vákuumpácoló edényekből is. Csak csatlakoztassa a tömlőt a G21 vákuumpácoló edény nyílásához (a tömlő része a doboz csomagolásának) 1,4 vagy 2 literes térfogattal, nyomja meg a megfelelő vezérlőgombot, és a dobozban lévő levegő megbízhatóan kiürül.
A G21 Nefrit előnye - pácoló funkció
Amennyiben pácolt ételt szeretne vákuumozni, használja a "Marinálás" funkciót. A bepácolt hús behelyezése után a hús pórusai ismételt szívással és a levegő beáramlásával kibővülnek, így a fűszerkeverék jobban bejuthat a hús rostjai közé.
Vákuumozott zöldségfélék és lazac főzésre készen áll a Sous-vide G21 Akura tűzhely segítségével. Vákuum hegesztő G21 pácoló hús betöltött tartályba G21.
Minimális szükséges eszköz a főzéshez
A sous-vide főzőnek köszönhetően az otthoni főzést egy magasabb szintre emelheti. Még speciális eszközökre és felszerelésekre sincs szüksége, csupán minőségi alapanyagok, egy fazék víz, egy sous-vide G21 Akura főző és egy G21 Nefrit vákuumozó szükséges.
A G21 Nefrit vákuumozó fő előnyei
erős dupla szivattyúval
forrasztás dupla huzalokkal a megbízható tömítés érdekében
vákuumcsomagoló tartálly a tekercseknek
"Marinálás" funkció
az olvadási idő beállítása a fólia típusától függően
fóliában vagy pácoló vákuumpácoló edényben történő vákuumozás
minőségi tervezés, egyszerű kezelés
Specifikációk
Teljesítmény: 200 W
Nyomás: -28,3 "Hg / -958 mbar
Max. fólia szélessége: 28 cm
Anyaga: műanyag
Forrasztás dupla huzallal: Igen
Levegő elszívás: Igen
Tápkábel hossza: 1,2 m
Színkialakítás: fekete test, szürke fedél
Méretek (Sz x Ma x Mé): 380 x 108 x 200 mm
Súly: 2,8 kg
A csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 435 x 155 x 255 mm
A csomag súlya: 3,13 kg