Egyes termékeinknél a diósdi személyes átvétel is lehetséges. Ezt a termékoldalon feltüntetjük.

Kérdése van? Hívjon minket! 06-30-9999-800

Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
45 390 Ft

Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920

Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920
Egyéb információ
MAGYARORSZÁGI IMPORTŐRI GARANCIA
Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920 Elegáns és tökéletes G21 Maestro sous-vide főző WiFi vezérléssel mobilalkalmazás segítségével. Kihasználja a teljes és tökéletes ízű és illatú élelmiszerek egészséges. A termék leírása 
A G21 Maestro sous-vide főző a...
Várható szállítás
1-2 munkanap
Elérhető
Ingyenes szállítás
45 390 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
2+  db
-2 %
44 482 Ft/db
5+  db
-3 %
44 028 Ft/db
10+  db
-5 %
43 121 Ft/db
Részletek

Sous vide G21 Maestro WiFi 1200W 600920



Elegáns és tökéletes G21 Maestro sous-vide főző WiFi vezérléssel mobilalkalmazás segítségével. Kihasználja a teljes és tökéletes ízű és illatú élelmiszerek egészséges.



A termék leírása 

A G21 Maestro sous-vide főző a szuvidolás igazi mestere. Figyeltünk a legapróbb részletekre és természetesen a biztonságra is. Elegáns kivitelezésű, két fő komponensből áll: egy merülő részből, amelyben a főzőspirál található valamint egy felső részből, amelyben az érintőképernyő és az elektronika található. A G21 Maestro sous-vide főző kiegészítőivel biztonságosan rögzítheti a főzőedény széléhez.



G21 Maestro kijelző

A G21 Maestro főző érintőképernyőjén ellenőrizeti a hőmérsékletet és a program végéig hátralévő főzési/sütési időt. A vezérlésre könnyedén használhatja a G21 Smart Home mobilalkalmazást, vagy a nyomógombokat. 



Lazac fazékban elkészítve a lassú főzéshez sous-vide módszerrel.



G21 Smart Home mobilalkalmazás receptekkel a G21 Maestrohoz

A G21 Smart Home mobilalkalmazás sous-vide-hoz A G21 Maestro Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokon érhető el. Az alkalmazás és a benne található receptek magyar nyelvűek, a telepítés pedig teljesen egyszerű - beolvashatja a QR-kódot a G21 Maestro dobozából vagy kézikönyvéből, és elkezdheti a receptek kiválasztását. A kiválasztott recept szerint ezután már csak elkészíti a hozzávalókat, és egyetlen kattintással megerősíti a kezdést, a többit a G21 Maestro biztosítja.



A WiFi vezérlés varázsa - mielőtt visszatér a munkából, az ebéd az asztalon lesz

A kifinomult feldolgozásnak és a modern technológiák használatának köszönhetően a G21 Maestro merülő sous-vide tűzhely a legjobb elektronikával van felszerelve, és akkor is képes gondoskodni az ételkészítésről, ha Ön távol van otthonától.



Példa: A vákuumozott nyersanyagokat egy fazék vízbe teszi, és munkába vagy kirándulni indul. Útközben kiválaszt egy receptet a mobiltelefonján, és elküldi az utasítást a sous-vide G21 Maestronak az alkalmazáson keresztül. Visszatérve megterítheti az asztalt.



G21 Smart home alklamazás.



Otthon és étterem számára

A G21 Maestro intelligens vákuumtűzhely otthoni főzéshez és étteremben történő főzéshez egyaránt használható. Ha nem is tűnik annak, de lassú főzési időt takarít meg – a választott recepttől függően működhet, amíg valami mással foglalkozik. Nyugodtan éjszaka is, vagy ha távol van otthonról. A sous-vide főzést megtanulták már azok az éttermek is, amelyek a vendégeiknek a legjobbakkal szeretnének kedveskedni – tökéletesen lédús steakekkel vagy illatos, teljes ízű, maximális tápanyag- és vitamintartalmú zöldségekkel.



Minden szakács tudja, hogy a megfelelő steak elkészítése egyáltalán nem egyszerű. De ezentúl a sous-vide G21 Maestronak köszönhetően még egy kezdő is meg tudja csinálni!



A sous-vide főzés a tokéletesség szimbólumává vált. Miért?

Még az egyszerűnek tűnő ételek, például a lágytojás vagy a steak elkészítése sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A sous-vide módszernek, vagyis a vákuumban való főzésnek köszönhetően olyan finom ételeket készíthet majd, amelyekért a legjobb éttermekben külön fizetne.



Csodálatos lédús steak - vákuumban főzve a hús megőrzi gyönyörű természetes állagát, belül lédús és puha lesz. Ezután már csak a saját ízlése szerint készíti el őket a serpenyőn. Közepesen átsült, véres, teljesen átsült? A sous-vide főzéssel biztosan megvan a megfelelő steak.



Minden hús elkészítésekor értékelni fogja a sous-vide-et, legyen az baromfi, sertés, marha vagy hal. A zöldségek finom és aromás ízűek és illatúak lesznek az elkészítést követően is. Nem kell többé szeletelnie a lágytojást, és a gyümölcsdesszert visszarepíti Önt a nyárba. 



Ételek sous-vide módszerrel elkszítve speciális G21 tartályban.



Mi az a sous-vide főzés

Vákuumos főzés vagy sous-vide főzés lassú főzés a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide ételkészítéshez szükséges alapanyagokat fóliába csomagoljuk, így minden egészséges anyag, tápanyag és vitamin, valamint saját ízük és aromájuk megmarad, nem megy tönkre a magas hőmérséklettel.



Lassú sous-vide főzéssel csak minimális változás történik a feldolgozott élelmiszerben, és maximálisan megmarad a természetes íze. Mivel a nyersanyagot légmentesen lezárt tartályokban dolgozzák fel, nem kerül sor a vízbe való kimosódásra vagy az illékony érzékszervi anyagok elpárologtatására. Ezzel összefügg az alacsony súlyfogyás is. A hőmérséklet alacsonyabb, mint más kulináris kezeléseknél, ami alacsonyabb tápanyag-lebomlást eredményez. A légmentes lezárás megakadályozza az aerob mikroorganizmusokat, amelyek elpusztíthatják az élelmiszereket.



Érdekesség: Pralus György séf 1974-ben fedezte fel, hogy a libamáj nejlonzacskóba csomagolása segít az ételnek megőrizni erdeti megjelenését, így az étel nem veszít el feleslegesen túlzott mennyiségű tápanyagot és jobb szerkezetű lesz. Abban az időben a Troisgros étteremben (Pierre és Michel Troisgros) dolgozott a franciaországi Roanne-ban, ahol azóta tömegek özönlenek.



A sous-vide főzést a francia szakácsok kezdték teljes mértékben kiaknázni, és a vákuumfőzés fokozatosan elterjedt a Michelin éttermekben. Ma a G21 Maestro sous-vide tűzhelynek köszönhetően felfedezheti a vákuumos főzés varázsát, és megcsodálhatja a tökéletesen elkészített menüt.



A sous-vide G21 Maestro előnyei

Minimális változások a feldolgozott élelmiszerben

Maximális természetes íz, aroma és állag megőrzése

Közel azonos tömegű alapanyagok tartósítása

A tápanyagok kisebb lebomlása

Könnyű elkészítése - ha a fagyasztott alapanyagot vákuumozottak, csak beletesszük a megfelelő számú adagot egy fazék vízbe, ahol kiolvad és elkészül sous-vide módszerrel

Hosszabb eltarthatósági idő – a friss, vákuumozott élelmiszer akár öt napig is eláll a hűtőszekrényben főzés előtt



Műszaki adatok

WiFi: Igen

Áramfelvétel: 1200 W

Feszültség: 220 – 240 V

Hőmérséklet tartomány: 0 °C – 90 °C

Hőmérséklet pontosság: ± 0,1 °C

Max. tartály térfogata: 30 l



Fizikai tulajdonságok

Anyaga: tartós műanyag, fém főzőspirál

Szín: fekete

Méretek (Sz x Ma x Mé): 75 x 345 x 100 mm

Tömeg: 0,84 kg

Csomagolási méretek (Sz x Ma x Mé): 130 x 380 x 160 mm

Csomagolás súlya: 1 kg



Paraméterek

Szín Fekete

Méretek sz x ma x mé (mm) 75 x 345 x 100

Súly (kg) 0,84

Tápkábel hossza 0,9

Teljesítmény (W) 900, 1200

Anyag műanyag


Adatok
Gyártó
G21
Gyártói Cikkszám
600920
Szállítási súly
1,0000 kg
Vonalkód/EAN
8595627422394
Cikkszám
S100_600920
Hasonló termékek